Followers

Wednesday, June 29, 2011

mummy daddy dtg cnie... teruja i!!

apa yang mia menung kn tuh...
hehehe...
hari nie (29062011) mak ngn abah aku dtg melaka.. jdi lepas jer hbis kelas aku terus keluar dgn diowng...
gambar di atas di"snap" ketika abah aku nak check in hotel.. agak lama tggu dalam kete jdi aku pon snapla gambar muka aku yang boring ne..
alih2 hotel tuh penoh.. terpaksa pergi hotel yang lain.
mak ngn abah aku stay nigh dekat melaka malam nie..
kalaulah hari nie hujung minggu dah lama aku spend time dgn diowg..
bukan selalu pun diowng nak turun melaka nie..



buku apa la nie...
hehehe... nie la buku yang abah aku beli untuk aku tadi...
sebenarnya aku nak dua buah buku jer.. tapi abah cakap jangan beli buku berdasarkan nama buku tuh tapi tgk isi kandungan tuh.. tak semestinya tajuk buku yang berlainan takde isi yang kita belajar kan..
at least mungkin dalam satu dua bab jer kn..
yang sibuk pilih buku tuh bukan aku tapi abah aku. dia yang sibuk pilih macam dia jer yang belajar..hehe
dia cakap "haa..buku nie bagus..ambik!"
aku cakap " betul ke nie bah?? agak mahal buku nie.."
abah says "ambik jer larh..."
aku pon sengih comel lalu ambik buku yang abah aku pilih..
dalam 8 buah buku.. disponsor oleh abahku..
terima kasih ea abah..
^_^




2 comments:

  1. kalau manja pon mnja ngn mak ayah jer bukan dgn org lain pon..hehhehe

    ReplyDelete